rory gilmore 

kapat
  1. 1-en sevdiğim gilmore üyesi, kızıl mı kızıl. tam bir taş. üstelik zeki. yirim.
    2-dördüncü nesil yazar. şu an müzikle ilgili entry kasmakta. henüz 14 entrysi var. hoşgelmiş.

(bkz: ilk entryin olayım)
    #2623159 (abisesque, 23.11.2007 23:49 ~ 23:50)
  2. tam adı Lorelai Leigh Gilmore olan hatun. alexis bledel tarafından canlandırılmaktadır. yazar olanı hoş gelmiştir.
    #2623165 (cumingsoon, 23.11.2007 23:50 ~ 23:52)
  3. anası gibi laf yetiştirmede bir numaralı hatun kahraman dizi kişisi birşeyi. sevgilisine de ailecek hastayız.

(bkz: logan)
    #2623167 (Myxomatosis, 23.11.2007 23:51)
  4. annesiyle karsilikli hizli hizli konusmaya basladiklarinda, ozellikle de bir erkek arkadasiyla sorunu varsa inanilmaz bir konusma hizina ulasabilen kisilik. yahu bunlar komboya basladigi zaman benim kalbim daraliyor kanal degistirmek zorunda kaliyorum, saatler suren cekimlerde settekiler ne hale geliyor acaba?
    #2623219 (warchik, 24.11.2007 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

rory gilmore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rory gilmore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rory gilmore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikinci aleksi » turkmenistan milli futbol takimi » kirik kalplerin oya ablasi » otisabi » bir derdim var yasanmisliklari » shamanic tea » ben bir water closet turuna cikayim » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » appetite for destruction » izmir de denize ciplak giren kiz » eh iste » unlu birine benzemek » firedod » sol framein irzina gecmek » what is your problem 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3rd movement cadenza » baba parasiyla insanlari hor goren insan » sol frame in ebesine atlayan sevgili » somnambulizm » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » landau kleffner sendromu » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » benzemez kimse sana » wireless nargile » neolojizm » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » atli kovboy » serhan acar » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » cok guzel hareketler bunlar