rontgen filmi ile gunes tutulmasi izlemek 

kapat
  1. (bkz: röntgen filmini güneş tutulurken izlemek)
    #707278 (salca, 07.10.2006 21:46)
  2. film negatifleriyle güneş tutulmasını izlemenin gelişmiş şeklidir.
    #707306 (bettyboop, 07.10.2006 21:49)
  3. yapılacak en yerinde eylemlerden biridir cunku gunes tutulmamasını rontgen filmle izlemenin goze hiçbir sakıncası yoktur.
    #707317 (Fhmer, 07.10.2006 21:51)
  4. (bkz: gunes tutulmasini rontgenlenen durbunle izlemek)
    #707330 (salca, 07.10.2006 21:53)
  5. tarif:
    + sultanahmet camii'ne doğru poziyon alınır.
    + bir ele kafa röntgenogramı , bir ele de akciğer röntgenogramı alınır.
    + güneş tutulması tadından yenmez...

(bkz: ben bunu bugün gördüm)
    * * http://img176.imageshack....6/1792/gnetutulmasis3.jpg

bir de polis kalkani ile gunes tutulmasi keyfi vardır ki , o insana orgazmdan daha zevkli anlar yaşatır... hey yavrum heeeydir.
    (bkz: ben bugün bunu da gördüm)
    * * http://img176.imageshack..../7650/gnetutulmas2dk9.jpg

ben bugün çok şey gördüm. en iyisi gidip çay koymak...
    #707381 (aby, 07.10.2006 22:00)

© 2008 - uludağ sözlük

rontgen filmi ile gunes tutulmasi izlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rontgen filmi ile gunes tutulmasi izlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rontgen filmi ile gunes tutulmasi izlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » gazino bulbulu » concrete jungle » don demeyi unuttum » elveda de » syme » yiyecek » carmen electra » ramiz ilker » starfucks » dippoldism » sinavda mesaj atmak » takdir » suriye » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulseven yaser » unutamamak » wolfshade » cagrisim » utanmayi unutmak » michael wilton » transseksuel guzellik yarismasi » alaturka mavzer » mardan stadyumu » trafik kazasi » pamuk eller butona » cagla sikel » coumineol » alemdar » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar