ronan hardiman 

kapat
  1. müzikten çok anladığım söylenemez. yani mükemmel lord of the dance albümünün içeriğini oluşturan ögelere şarkı mı denir yoksa başka bir ad mı verilir, onu bile bilmem. ama şunu bilirim ki bu adam harika müzik yapıyor.. dinlediğim en güzel albümlerden biri lord of the dance. hele ki victory şarkısını, (şarkı?) dünyada dinlemeyen insan kalmasın ister gönül.
    #3481648 (stoudemarionash, 02.06.2008 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

ronan hardiman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ronan hardiman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ronan hardiman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» host ulan deyyus » helyum cekip opera seslendirmek » birlikte olecek miyiz » cince entry yazan yazar » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » roman shirokov » kuru kebap » abreaksiyon » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » beni al » bas agrisi » uludag forum » basarili turbanli kadin olmamasi » ahmet yildiz olmedi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maltepeli aslanlar » ucakta namaz kilmak » carriye roxalina » salvarli et » prism » tikky » will you still love me in the morning » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » agalmatophilia » milupa » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » sener eruygur » istanbul kizlari » sair uuserlardan siirler