romolo 

/ 3
kapat
  1. yeni bir üçüncü nesil yazar.*
    (larker, 04.01.2007 10:01)
  2. galatasaray* yüzünden başının belaya girmesini istemediğim arkadaş.
    (electronica, 13.02.2007 03:10 ~ 03:11)
  3. dolu dolu bir çocuk bu. sözlüğe ne kadar çok şey verebileceğini görebildiğim yazar.
    galatasaraylı olmasını mı saysam,
    ülkemizle ilgili farklı bakış açısını mı,
    sinema sevdasını mı?
    yollarımız artık kesişti ve ilk ankara zirvesi için haber bekliyoruz.
    (abberline, 15.02.2007 16:58)
  4. (#1310440)

entrysinin kaynağını görmek istediğimiz yazar.
    (pammuk, 16.02.2007 04:03)
  5. her uzun entrysini yazmaya çalışırken zaman aşımına uğrayıp tekrar bağlanmaktansa, uzun entrylerini word' de yazıp copy-paste ile sözlüğe aktaran yazar. eski alışkanlıklarını değiştiremeyen yazar. *
    (romolo, 16.02.2007 04:07 ~ 04:12)
  6. entrylerinin kaynağı word olan yazar. bi de çok kibar, entryimden utandım, ama kendime ibret olsun diye silmiyorum, o derece. saygılar.
    (pammuk, 16.02.2007 04:12)
  7. sen asistan olmayacaksın da kim asistan olacak dediğim yazar.
    (#1310440) entrysi okunası yazar.
    (med cezir, 16.02.2007 04:43)
  8. esprili,edebi ve anlamlı yazılarıyla dikkat celb eden yazar...
    (tamada, 18.02.2007 03:32)
  9. an itibariyle beni evinde misafir etme inceliğini gösteren kültürlü ve beyefendi yazar.
    (abberline, 23.02.2007 22:47)
  10. taa eskisehirlerden tiki avlama zirvesine gelen, bizi de pek mutlu eden yazardır. kendisinden ilerde de faydalanabileceğim birsürü şey öğrendim. sağolsundur. varolsundur. * çekingenmiş normalde ama gayet de güzel sohbet ettik kendisiyle. * nice zirvelere efendim * .

edit: * ilginç bir babası, hala unutmadığı fen bilgileri olan yazardır. *
    (blackandwhite, 24.02.2007 22:57 ~ 23:22)
  11. - ya hatırlamıyorum hangi entry idi ama ben bir entry ni eksi oyladım senin. hangisiydi hatırlamıyorum bakarım gidince..

dürüst yazar. * zirvede tanışılmış, bolca muhabbet edilmiş yazar.
    (kutupsal form, 24.02.2007 23:25)
  12. zirvede ilk tanışılmış olmasına rağmen pek fazla muhabbet edemediğime üzüldüğüm yazar. ayrıca kendisi zirvede striptiz yapmıştır. *.
    (mia, 24.02.2007 23:32)
  13. bölümdaş ve takımdaş olarak çatalaa diyerekten kaynaştığımız yazar. öyleki bir ara sadece o ve kelimeleri vardı, başka bir şey duymadım, görmedim.*
    pek çok şeyden memnun kaldığını bilmenin verdiği rahatlıkla arkasından su döktüğüm misafir yazar. her zaman bekleriz.*
    (gothic evil, 25.02.2007 01:50)
  14. derin sohbetlerin insanı. * abberline ile birlikte eskişehir'den gelip bizi mutlu ettin yazarı ayrıca. mortal kombat oyununu bildiğimi duyunca da şaşırmıştır kendisi. * *

edit: bu arada 100. entrymi size yazmışım efendim, belirteyim dedim *
    (krishna, 25.02.2007 11:10 ~ 11:23)
  15. sıkı muhabbet insanı. güler yüzlü, hoş sohbet.. bunu saymayız, yine bekleriz..ayrıca o da bir takımdaş..
    bir de çok keskin gözleri var, sıkı tiki bulucusu. *
    (freedean, 25.02.2007 11:26)
  16. eskisehir'den kalkıp gelen muhabbeti ile saran yazardır. katılınan ilk zirvenin şahsım adına kazanclarından biridir. bir daha ki sefere eskisehir'de görüşmek dileğiyle..
    (mmtyvs, 25.02.2007 14:44)
  17. 10 numara bi adam. (bkz: 10 puan 10 puan 10 puan 40 puanla şampiyon)
    (hebeley, 25.02.2007 14:49)
  18. zirvede ilk gördüğüm andan itibaren 'ya ben bu cocugu bir yerden taniyorum ama nerden' şeklinde düşündürmek suretiyle lüzumsuz yorulmama sebebiyet vermiş *, sonrasında bir ara toplanmış vatanı kurtarırken 'yok yok kesin taniyorum acaba dersaneden miydi?' diye konuya odaklanmamı zorlaştırmış, en nihayetinde zirvenin 3cü ayağında eskisehirde okuduğunu ve ankaralı olmadığını öğrenmem üzerine dayanamayıp sormam suretiyle 'yarim elmadaki adama benzetirler genelde
    ' diyerek çabalarımı ve merakımı sonlandıran *, zor şartlar altında bulduğu küçük kağıda sırasıyla herkesin nickini yazdırıp yanına aklında tutmak için küçük de bir not ekleyen * * * lakin bana ekleyecek bir not bulamayan hoş sohbet yazar kişisi. * * *
    (cilekrazzi, 25.02.2007 14:54 ~ 14:56)
  19. eskisehir lerden* zirve için gelen yazar. gün boyu birlikte olsak ta fazla konuşamadığımız kanaatindeyim, bir dahaki sefere inşallah. ayrıca çok misafirperverdir sağolsundur. en büyük problemlerimizden birini çözmüştür. ayrıca ;

hasan!!! sana demedim abi....
    (fewzi1907, 25.02.2007 15:39 ~ 15:40)
  20. her hasan deyişimiz de üstüne alınan yazar. eee haklı o kadar çok hasanımız var ki sözlükte. * ayrımı yapmak için hasan çakalı dediğim de oralı bile olmayarak kimden bahsettiğimizi anlamış en bi güler yüzlü, yine yeniden hep gel insanı. *
    (marla singer, 25.02.2007 15:58)
  21. zahmetler edip ankaralara gelerek, naçizane tiki avlıyoruz zirvesini şereflendirmiş, bu sayede de tanışmış olduğum yazardır.
    (bkz: ayağına sağlık)
    (aangelicaa, 25.02.2007 16:47)
  22. kızılay'da tanıstık bu adamla. sırayla once fevzi ye sarıldım , sonra abberline'ye. bu kardesimle ilk kez tanısıyor olmanın verdigi dusuk samimiyetle tokalasmayı tercih ettim. vay anam sen misin benle tokalasan. kıskandı efenim , gel bana da sarıl demezmi. melankolik kişisi için pek de zor olmayan bir istekti bu ve gerçeklesti. inanın o anki samimiyet bir ömre bedeldi. Henüz 1 saat önce tanıstıgı bir insanı evinde misafir edecek kadar misafirperver ve sohbetine doyum olunmayası bir insan bu adam. Zirve dönüşünde asker ugurlamalarıyla gittik eskisehir'e ve yolda bir muhabbet bir muhabbet ki sormayın. her saniye bir sey ögreniyordum ve dinlemenin ne kadar güzel bir duygu oldugu dakikalarca pekişiyordu beynimde.* *
    valla nasil dua ettim bir ben bir allah bilir bu adama. elinden gelen her sey yapılır ya saolsun kardesimde bu durum son haddine kadar gecerliydi. ve eskisehir'den kütahyaya gelindi, bir ugurlamadıgı kalmıstı ; saolsun onu da yaptı. * * *
    (MeLaNKoLiK, 25.02.2007 21:39)
  23. madem böyle ballı bademli bi adamdın neden daha önce tanışmadık seninle diye sorarım kendi kendime. uğruna en kısa zamanda zirve yapılası bi adam.
    (hebeley, 25.02.2007 23:59)
  24. an itibariyle yarım saat diyip beni iki saattir bekleten yazardır... ** *

edit: içinde bulunduğumuz başka bir an itibariyle otuz beş cevapsız aramaya birden de cevap veremeyecek kadar ağır uykusu olduğunu öğrendiğim erkişi. *
    (blackandwhite, 26.02.2007 00:14 ~ 05.03.2007 15:06)
  25. tee eskişehir'den kalkıp gelmiş adaş yazar. yazar başına düşen dakika azlığı nedeniyle fazla muhabbet edemesek de önümüzdeki zirvelerde acısını çıkarırız umarım...
    (redwinemania, 26.02.2007 09:48)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» somut » asiri kiskanc baba » chatwalk ta bir yerde » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » sony playstation 3 » yalnizlik » mesgale » icinde seker var diye cay icmeyen insan » yesilcam » kaybolan cep telefonunu caldirmak » erdogan egemenoglu » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » cannes film festivali » kralice elizabeth in gegirmesi » children of bodom » tezgahin onunu kapatma kardesim » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » crystal family resort hotel » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » haydi hayirli tiraslar » yumurtalik in tarihi eserleri » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » kendi osurugu ile uyanan insan » istanbul cervantes enstitusu » resat calislar » owl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa