romanya milli futbol takimi 

kapat
  1. kadrosu şöyledir:

kale: bogdan lobont, danut coman, marius popa.

defans: cristian sapunaru, cosmin contra, dorin goian, sorin ghionea, cosmin moti, gabriel tamas, stefan radu, razvan rat.

orta saha: banel nicolita, florentin petre, paul codrea, razvan cocis, cristian chivu, mirel radoi, ovidiu petre, nicolae dica, ciprian deac, adrian cristea.

forvet: adrian mutu, ciprian marica, daniel niculae, marius niculae, florin bratu.
    #3413290 (otep shamaya, 18.05.2008 17:03)

© 2008 - uludağ sözlük

romanya milli futbol takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. romanya milli futbol takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romanya milli futbol takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » karakol » gokhan zan » m m m » aksiran teyzeli corega reklami » yazar olmaktan sikilan yazar » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » bir deniz feneri vardi ne oldu » bed of roses » eski sevgiliyi facebook da gormek » iserken bir eli duvara dayama » eleni karaindrou » zeyno baran » serbest meslek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tasarruflu ampul » yavsakimsi » christina aguliera nin acun a varim demesi » status » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » the other woman » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » yaran yanlis okumalar » romeo » yaran facebook uyarilari » akp li gibi konusma klavuzu » takim olamamak » unutulmayan dizi replikleri » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » gokdeniz karadeniz