romanya konsoloslugu 

kapat
  1. istanbul, siraselviler caddesi'ndeki konsolosluğunda bir evrak üzerinde üç ayrı hata yapma gafletinde bulunmuş, uyarılarım sonucunda hataların farkına vararak düzeltme yoluna gitmiş güzide konsolosluk...

http://www.roembtr.org/ adresinden ulaşılabilir...
    #1009727 (beelzebub, 17.12.2006 02:28)

© 2008 - uludağ sözlük

romanya konsoloslugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. romanya konsoloslugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romanya konsoloslugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » kadirusagi koyu » yazarlarin quit mesajlari » lager » sinavda surekli konusan gozetmen » babanin mesaj gondermesi » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » salla maasini al basini » mistik gucler » got kadar » rand corparation » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » a shot at love with tila tequila » tasarruflu ampul » turk muhendis ve mimar odalari birligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pink floyd » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » ispat » tu kaka bana » ahmet turk » bir deniz feneri vardi ne oldu » second life » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » reklam yasagi » melankoli » masumiyet » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » ergun penbe » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » baydin gayri