romantik komedi izleyen umutsuz kitle 

1. love actully izleyip keira knightley'e aşık olurlar bunlar. sonra How to Lose a Guy in 10 Days'i izleyip kate hudson'a, ardından da 50 first dates izleyip drew barrymore'a, jeux d'enfants izleyip marion cotillard'a aşık olurlar. ulan ben alien izleyip sigourney weaver'e aşık olanına bile rastladım. ya bunlar ulaşılamaz değil ki canlarım! hani eskiden olsa greta garbo, marlene dietrich dönemi olsa bir şey diyemeyeceğim. " yıldızlar kadar uzaklar..oh my god!" ... ya şimdi keira knightley'i tatile gitsen görürsün ki zaten anoreksiğin teki. abartmamak lazım... bir kız bulmak lazım ... sinemada bu filmleri çift olarak izlemek lazım...
    #3713985 (umbertobaggio, 24.07.2008 16:57 ~ 17:38)
  2. sevgilisiz olunan dönemde bünyeyi rahatlatmak adına ağlama modunda bir elinde selpak, diğerinde çekirdek çitlemek suretiyle film izleyen mutsuz ancak umudunu hala kaybetmemiş kitledir.Aşkı filmlerde de olsa yaşamak ister, oradaki karakterlerin yerine öpüştüğünü hayal eder, sevgilinin yaptığı türlü jestlerle hergünü mutlu mesut geçirdiğini zanneder.Filmde de olsa 1,5 saatliğine de olsa yaşadığı bir mutluluktur, hayal dünyasından çıkarmaya çalışıldığında sert tepki gösterebilir.
    #3714035 (meraklikedi, 24.07.2008 17:06)

© 2008 - uludağ sözlük

romantik komedi izleyen umutsuz kitle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. romantik komedi izleyen umutsuz kitle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romantik komedi izleyen umutsuz kitle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hashas ezmesi » heil hitler itoglu itler » effaceable » lafmacun org » 1593 » mikrodalga patlamis misir » aldatan sevgiliyi atfetmek » insan » 1302 » thomas bouhail a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games