romantik devrimci 

kapat
  1. devrimi en içinde hissetmiş, duygu seli devrimci kişisi. teorisyen ve soğukkanlı olamayan devrimci.

(bkz: nazım hikmet)

(bkmynz:mahir cayan)
    #3236439 (meredith, 06.04.2008 12:26)
  2. büyük bir insanın lafıymış gibi duran ancak bizzat g.tümden uydurduğum "devrimci dediğin romantik olur, devrim dediğin aşk değil midir zaten ?" lafını akıllara getirendir. bundan sonra getirsin bari hacı.
    #3859128 (keyfkesh, 23.08.2008 14:19)
  3. devrimi kalbinde benimseyen duygusal olarak devrimci olan kişi.
    #3859211 (demigod, 23.08.2008 14:33)
  4. (bkz: recep tayyip erdoğan) *
    #3859219 (aybars lebib, 23.08.2008 14:35)

© 2008 - uludağ sözlük

romantik devrimci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. romantik devrimci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romantik devrimci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anadolu » terazi burcu erkegi » al allah im kulunu zapteyle delini » cekirdek citlerken kendini durduramamak » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » aldatmasin diye ozurlu sevgili bulmak » faithfulness » hayata dair ic burkan detaylar » alinan ekmegi yolda kemirmek » keksta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games