romantik bir sekilde sevismek 


kapat
  1. her zaman iyi bir sonuçla devam etmeyebilir. neden diye soracak olursanız, ki sormayacaksınız biliyorum. şöyle izah etmeliyim;

    - hayatım içsel kazanımlarımla sana yaklaşıyorum ve dikkat edersen hemen kalktı bebişim.

    + evet bülent.

    - sana yaklaşarak ve ruhuna dokunarak müthiş bir hazla ütopik diyarlarda sok çıkar yapmak istiyorum.

    + ohhh bülent.

    - ve şimdi de arka bahçen. ne güzel bir arka bahçe o. benim bütün dışsal devinimlerimin fışkırdığı mekan. sen ve ben. domates kabuklarının inanılmaz ahengi.

    + bi kere de kendin gibi konuş.

    - seni s.kmek istiyom !
    #2604267 (ya save ya target, 18.11.2007 21:11 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

romantik bir sekilde sevismek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. romantik bir sekilde sevismek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romantik bir sekilde sevismek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri entry giren ibne » iki kitap okuyanin kendini alim sanmasi » kirmizi ranger » jessica stam » biberiye » fatal step » supurge otu » bir misrai bir millete seref vermeye yeter » blonde mermaid » dondurma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci