romantic tragedys crescendo 

kapat
  1. 1998 çıkışlı mükemmel bir macbeth albümü.albümde kötü şarkı nerdeyse yok gibi.

a gothic overture
    forever
    the dark kiss of my angel
    black heaven
    the twilight melancholy
    thy mournful lover
    moonlight caress
    shadows of eden
    sweet endless sleep
    #377529 (wolfshade, 27.06.2006 01:12 ~ 01:13)
  2. tapılası macbeth albumu. macbeth'in ilk studyo albumu olmasına ragmen en iyi albumu.bana gore albumun en iyisi a gothic overture ve black heavendır.
    #392656 (catherine blake, 02.07.2006 22:51 ~ 22:52)

© 2008 - uludağ sözlük

romantic tragedys crescendo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. romantic tragedys crescendo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romantic tragedys crescendo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babanin degerinin anlasildigi anlar » eyleme vurma » yildiri » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » skillet » gerontofili » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » atipik psikotik bozukluklar » yaran kisisel iletiler » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » nikola tesla » devlet memuru » ali fuat cebesoy » nazareth » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gordon s gin » bu bir skandal » cehennem » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » hincal uluc » kurtlerden nefret etmek » sorunsal » puberte » konusmak varken sacmalayan insan modeli » sozlukteki otlar boklar » kemal kilicdaroglu » letarji » la vida es una lenteja » metal faust » engizek kartali