romana 

kapat
  1. fuat saka'nın lazutlar 3 albümünde yer alan, en bir iç yakıcı karadeniz türküsü. bu şarkıda, saka'ya eşlik eden adam hele.. sanki romana bir zamanlar sevgilisiymiş de yitirmiş.. aynen o yakıcılık da söylüyor.

Sözleri şu şekilde

romana dağların kızi
    efulim fulim
    yüreğume koydu sızi
    ela ela leose

romana çatmış kaşini
    efulim fulim
    omuza salmış saçıni
    ela ela leose

romananın gözü kara
    efulim fulim
    ararsan dağlarda ara
    ela ela leose
    #3662930 (karamboldedans, 14.07.2008 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

romana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. romana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu romana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanoka beard » evren besta » visne votka » patronun kiziyla yatmak » hakkinizda cok sey duydum » bursa kiz lisesi » mahmoud abdul rauf » metal senfonisi » cesar vallejo » erkekleri cekici yapan detaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games