rolls royce 

kapat
  1. klasik ve pahalı ingiliz araba markası...
    --- * ---
    http://images.google.com....r&btnG=Resimlerde+Ara
    (aby, 05.06.2006 00:14)
  2. barıs mancoda 4 tane antika sayılabilecek modelleri bulunan koleksiyon arabası.
    (karpuzkabugu, 05.06.2006 01:15)
  3. el yapımı arabalar üreten otomobil markası.
    (barış, 14.08.2006 18:35)
  4. artık bir bmw markası olan ingiliz otomobil üreticisi.
    (beyazyelkenli, 30.05.2007 02:37)
  5. (bkz: ROLLS ROYCE 101 EX)
    (beyazyelkenli, 13.11.2007 02:38)
  6. kurucuları henry royce ve charles stuart rolls olan otomobil firması.1904 yılında ingiltere-manchester da kurulmuştur.
    (shaqmarion, 24.03.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran ayarlar » hale caneroglu » dumbbell » karin » gelinlik altina converse giyen zihniyet » odtu kutuphanesi » sadettin kanyak » cok guzel hareketler bunlar » pride and glory » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » askeri inzibat » picador » naber seker » mucize » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » hollanda konsoloslugu » sinan ozbek » awake » recep tayyip erdogan » bin yapi » denizi duyuyorum yine » saving us » shoot first » raki masasina oturdun iste » eskidendi cok eskiden » ders calisma programi » arkasi » pelikan silgi » alttakiler tepeye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa