rolling stones 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the rolling stones
  2. rolling stones rock and roll circus
  3. 12 stones
  4. the stones
  5. even smaller stones
  6. rollings stones
  7. rolling
  8. rolling rock
  9. danny rolling
  10. rolling stone

© 2008 - uludağ sözlük

rolling stones başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rolling stones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rolling stones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cem ozer » yeter ki olumsuz olmasin oy » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » gunahim ol benim » muzaffer izgu » orijinalinden guzel olan coverlar » eski sevgiliye takmis yazar » macerayisevenadam » kazakistan milli futbol takimi » amacsiz kalmak » durduk yere tersleyen ariza kadin » hosmerim » bir muhendisin hayati » aurora » efsane komutan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikinci aleksi » gunes gazetesi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » mutlu olmak icin » entoksikasyon » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » status epileptikus » inonu universitesi » ats2 » yaran dilenci diyaloglari » mylastdaysasachild » isten eve donmus baba davranislari » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » grimas » eski sevgiliye vurayim done done gitsin