role 

kapat
  1. diğer bir elektrik devresinin açılıp kapanmasını sağlayan bir elektriksel anahtardır. bir elektromıknatıs tarafından kontrol edilir. 1835'te joseph henry tarafından icat edilmiştir.
    #697520 (jakuzi, 05.10.2006 22:23)
  2. elektromanyetik bir anahtardır. içindeki bobin polarize edildiğinde oluşturduğu manyetik alanın çektiği yaprak şeklindeki metalin ucundaki bakır tokmakların, iletim noktasına değmesi ile devreyi kapalı hale getirir. bu şekilde çalışır.
    #1219724 (Move!RaT, 27.01.2007 22:00 ~ 22:03)
  3. telsiz istasyonları, içinde kullanılır.
    #3823703 (conspirator, 15.08.2008 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

role başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. role ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu role nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunes gazetesi » uzun suredir eh iste almayan yazar » spa » vignette » izan etmek » baba parasiyla insanlari hor goren insan » the richest man in bayburt » urolagni » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » lumpen » atipik psikotik bozukluklar » kujata » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » glz imana » elegy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylak » kimsenin sallamadigi yazarlar » grief » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » can sikintisindan 31 cekmek » devlet memuru » gul bahcesindeki gelincik » venividivici » bosver » izlanda » hatunbank » perseverasyon » get the best fuck the rest » verememe sendromu