roland micro cube 

kapat
  1. pille çalışabilen kompakt bir amplifikatördür.
    Teknik Özellikler:
    Nominal Güç Çıkışı: 2 W
    Nominal Giriş Seviyesi: INPUT: -10 dBu, AUX IN: -10 dBu
    Hoparlör: 12 cm x 1
    Kontroller: Tip Anahtarı, Gain Düğmesi, Ses Düğmesi, Diyapazon Tuşu, Tuş Anahtarı, Ton Düğmesi, Efx Düğmesi, Delay/Reverb Düğmesi, Güç Anahtarı
    Bağlantılar: Input: 1/4" phone tipi, Rec Out/Phones girişi: Stereo 1/4" phone tipi, AUX IN : Stereo 1/4" phone tipi, Stereo minyatür phone tipi, AC adaptör girişi
    Güç Kaynağı DC 9 V: AC Adaptör veya Kuru Pil (LR6 (AA) tipi) x 6
    Akım Çekimi 185 mA
    Ölçüler: 244 (E) x 166 (B) x 226 (Y) mm
    Ağırlık 3.3 kg, (AC Adaptörü ve Pil hariç)
    #1522229 (pamuk proton ve 7 elektron, 13.04.2007 13:42)
  2. seyahat için uygundur. tonu da sağlamdır.
    #1522303 (sheriff, 13.04.2007 14:16)
  3. araba aküsüne benzeyen, görünüşü alay konusu olabilen, oyuncak gibi bir şey olsada çıkardığı ses mükemmel olan amfidir.elektro gitar çalan her insanın elinde bir tane bulunması gerekir.
    #3418875 (seksi gitar solosu, 19.05.2008 19:05)

© 2008 - uludağ sözlük

roland micro cube başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. roland micro cube ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roland micro cube nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jungle » sen benim devamli arkadasim misin » sisifos soyleni » biji serok apo » ergenekon davasi chp nin ronesansidir » allahin varligina dair bariz isaretler » bombay » two little girls from little rock » pusudaki ten » selcan tasci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci