roknorinto olamazsin demedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben laik olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  2. ben troll olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  3. ben sana x olamazsin demedim
  4. ben sana uye olamazsin demedim
  5. ben sana basbakan olamazsin demedim
  6. ben sana yazar olamazsin demedim
  7. ben sana gotik olamazsin demedim
  8. ben sana celebrity olamazsin demedim
  9. ben sana adam olamazsin demedim
  10. ben sana moderator olamazsin demedim

© 2008 - uludağ sözlük

roknorinto olamazsin demedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. roknorinto olamazsin demedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roknorinto olamazsin demedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harlem de siyahilerle rap yapmak » binnur kaya » elveda de » ispanyolca » tokat » fetullah gulen » ephebophilia » d a f » kara carsafin yasaklanmasi » lavaboya kul dokmek » huysuz ve tatli kadin » cnn de pkk propagandasi » bir derdim var yasanmisliklari » feather geranium » selim bolukbasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karantinali despina » mulayim » hadise » mustafa kemal ataturk » baba ocagi » saga donuste yayaya yol ver » kavak yelleri » halet rezakinin sarkisi » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » 17 mayis » tatar yayi » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » amnezi