roket adam 

kapat
  1. bir athena şarkıs..

Athena - Roket Adam
    eskitiyor beynimi elim kolum bagli
    nasir tutmus o dudak sesiyle
    kalpleri istemeden yanlislikla satardi
    illaki bildigi vardi

roketi atesle
    kafanin üstüne
    sanki günes oksar gibi bahar günü

çek çek onlari da vur asagilara
    birbirinizin üstüne basa basa
    nasil istir bu roket adam?

masanin üstündeki tarihi geçmis mevzuu
    uykudan önce öp beni balli süt
    bekletme yalniz kaldim asansör bu katta
    oksijen tüplü kafamla

roketi atesle
    kafanin üstüne
    sanki günes oksar gibi bahar günü

kaç dakika kaç dakika var daha
    mutlu sonlar hep aciyla baslar unutma

#737047 (balta, 14.10.2006 19:08)
  2. "nasıl iştir bu roket adam" .(birkaç kişinin sesi ile)bölümü süper olan athena gaz şarkısı.
    #1389664 (gudnayt, 08.03.2007 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

roket adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. roket adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roket adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lynyrd » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » dolmusta aglamak » helal sut » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » july4th sirin » hatirla sevgili » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » cervix uteri » robbie maddison » onikiye ceyrek var » azimle sican mermeri deler » ultractor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » anlamli sarki sozleri » belediye otobusunde aglamak » turk yolu » devrimci turkiye » recep tayyip erdogan in msn i » ogrenci ogretmen diyaloglari » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » beduk » sozluk u birakip facebook ta takilmak » piti » arnavutkoy » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » kuzey kibris turk cumhuriyeti » summoning