roger 

kapat
  1. ingilizce konuşulan telsizlerde, "anladım seni", "duyuyorum", "tamam" gibi anlamlara gelen kelimedir, genelde de "roger that" şeklinde kullanılır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Roger#Phonetics

ayrıca bir isimdir, ki bu durumda da her zaman:
    (bkz: roger waters)
    #1510876 (stockton to malone, 09.04.2007 23:05)
  2. 1- (bkz: roger that)

2- tekken de bir karakter *.
    #3367173 (notrinova, 07.05.2008 11:57 ~ 11:58)
  3. kardeşi için (bkz: copy that).
    #3367222 (never neverland, 07.05.2008 12:19)

© 2008 - uludağ sözlük

roger başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. roger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sasirtan fm olaylari » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » yeniolusumhareketi com » hayatin anlamsizligi » 26 temmuz 2008 besiktas schalke 04 maci » vbulletin » dicle universitesi » yaran yanlis okumalar » fatality of fantasy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci