roder 

kapat
  1. RO-RO GEMi iŞLETMECiLERi VE KOMBiNE TAŞIMACILAR DERNEĞi'nin kısaltılmış hali. saffet ulusoy'un, 2001 yılı und yönetim kurulu seçimlerinde rakibi ve hemşehrisi cetin nuhoglu karşısında aldığı yenilgi sonrası psikopata bağlayıp kurduğu kendine ait derneğin (bkz: çiftlik) adı.

rutin olarak yapılan seçimlerde saffet ulusoy ve belirlediği adaylar gerekli yerlere atanır. saffet ulusoy'un eylemleri veya sözleri dışında kesinlikle birşey yapıl(a)maz.
    #776457 (kasimpasa canavari, 26.10.2006 15:09 ~ 15:15)
  2. uluslararası nakliye camiasının dayanışmasını baltalamış kurumdur. sektör birliğini yok etmiştir. sırf kişisel cıkarlar ugruna üyelerini, hissedarlarını piyon gibi kullanmıştır.
    #865060 (muvakkitzade sukufe nigar, 15.11.2006 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

roder başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. roder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maden ocaginda oruc tutan maden iscileri » mantinin yaninda yogurt yemenin empoze edilmesi » appfuse » levon panos dabayan » lomboz » turkcell super lig » votka visne » maca sonradan giren futbolcu tavirlari » the judas kiss » anadolu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games