rod evans 

kapat
  1. deep purple ile 1967-1969 yillari arasinda calismis vokalisttir. shades of deep purple , the book of taliesyn ve deep purple albumlerinde soylemistir. nick simper ile gruptan ayrilmasinin sebebi grubun daha farkli bir yonde (bkz: in rock) gitmek istemesidir.

isin ilginc kismi ise burada basliyor. birkac basarisiz denemeden sonra muzigi birakir rod evans. ancak, gunun birinde aklina gelen cinlik ile sahte bir deep purple olusumuna gitmeye karar verir. 1980 senesinde, oradan buradan topladigi muzisyenlerle bir grup olusturur ve meksikada turneye baslar. posterlerde deep purple logosu vardir, ancak ufacik fontlarla biyerlere 'bu grupta blackmore, paice, vs. (kalanini yazmak zor geldi) yoktur' seklinde bir not duser. tabii bunlari kimse gormez, ve de halkim akin akin bu cakma deep purple konserlerine gitmektedir (bircok yerde 'bogus purple' veya 'bogus deep purple' olarak gecer bu grup). durumun farkina varan hakiki purple uyeleri arkadasi dava ederler. sonucta rod evans suclu bulunur ve de onun icinde bulundugu ve normalde hak ettigi tum purple albumlerinden gelir elde etmesi engellenir. dolayisiyla icinde bulundugu 3 albumun benim gibi salaklar (bkz: fan) icin hazirlanan 25. yil remaster kandirmaca serilerinden ve diger bilimum urunden para kazanamaz. bunun verdigi utanc ile de kendisi yanilmiyorsam egitimini aldigi doktorluk uzerine calismalarina donmustur.
    #2627120 (blackmore, 25.11.2007 02:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rod evans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rod evans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rod evans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rod evans. Copyrights of the articles are belong to their authors.