rock you like a 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rock n dark express rock muzik yarismasi
  2. rock rock till you drop
  3. 30 rock
  4. like a rock
  5. i am rock
  6. tak tak rock rock
  7. rock out
  8. rock bar
  9. let it rock
  10. rock pub

© 2008 - uludağ sözlük

rock you like a başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock you like a ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock you like a nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mont blanc » hayati otelemek » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » second life » idgami misleyn » arsenik » kinis » kendini ilk bulusmada opturen kiz » atlet ustu pantolon askisi popcusu » yusuf guney » operasyonla kalbi aldirmak » uc horan kilisesi » sevgiliye hitap bicimleri » susuz anadolu ogretmen lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece vardiyasina kalan seovi turu » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » nuria bermudez » postmodernizm » hop hop yukari » kadin » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » yurtkur internet sitesi » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » egitim ve doktrin komutanligi » makale araniyor duyurulari » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » defansif orta saha » cete savaslari