rock sonradan sevilmez diyen rockerlar 

kapat
  1. rock kültürünün başına yetişmek için zaman makinası çalişmalarına hız vermiş rockerlardır. *
    #1135709 (aksak tirtil, 11.01.2007 00:16 ~ 00:18)
  2. kendilerinin ebeleri courtney love, doğumu yapan doktor da kurt cobaindir.
    #1135728 (arude50, 11.01.2007 00:20)
  3. muhtemelen doğumları bir konser esnasında gerçekleşmiş kişilerdir. kısmen haklılardır. fakat rocktan kasıt, kıraç vs. olmadığı takdirde kişiye sevgiyle yaklaşılmalıdır.. *
    (bkz: herkes rock dinlemesin)
    #1136583 (brcyzdm, 11.01.2007 09:19)
  4. kısmen haklı olan, özenti tavırlı kişilerden rahatsız olmaları sebebiyle öyle konuştukları umulan ;fakat daha sonradan rock dinleyen insanlarında insan olduklarını unutmaması gereken ve müziğin evrensel olduğunu hatırlayası insanlardır.
    #1136669 (obVS, 11.01.2007 10:37)
  5. benim tanıdığım çok sevdiğimiz bir laz tesisatçı vardı. adam bigün bir arkadaşıma sormuş, aynen şu şekilde; 'uy bir franz zappa var idi ha ona ne oldi.... 'adam anasının karnından franz zappa dinleyerek doğmadı herhalde. müzik ruh işidir hiç kültürüne sahip olmasanız da, ruhunuza hitap etmiştir çok sevebilirsiniz.
    #1136741 (limonsuz diyet kola, 11.01.2007 11:06 ~ 13:57)
  6. -rock sonradan sevilmez
    +ben önceden arabesk dinlerdim, şimdi rock dinliyorum ve seviyorum da
    -sana öyle geliyordur
    +...?!
    -sen hala potansiyel arabesk dinleyicisisin.
    +ya bak ne diyeceğim.
    -ne???
    +sen bi si*tirip gidip içecek birşeyler getirsen ya
    #1136764 (zebani, 11.01.2007 11:16)
  7. büyük egolu kolpa rockerlardır.
    - (bkz: ben üç yaşımdan beri rock dinliyorum ulan)
    - (bkz: ben beş yaşımdan beri gitar çalıyorum ulan)
    -(bkz: ben yedi yaşımdan beri intihara teşebbüs ediyorum ulan)
    gibi beyanatların da sahibidirler bunlar.
    #1137273 (tinkerbell, 11.01.2007 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

rock sonradan sevilmez diyen rockerlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock sonradan sevilmez diyen rockerlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock sonradan sevilmez diyen rockerlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » goran bregovic » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » galatasaray store » dingil » sarp kuray » 1 0 2 » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » bir derdim var yasanmisliklari » ferber » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » halit akcatepe » ahmed yasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jorg haider » serefsiz diferansiyel denklemler » these living arms » dinde mantik aramamak » ats2 » orgazm » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » sabahat akkiraz » tatar bazuka atmaz » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » peugeot 307 » slovenya » circle referee » kelime salatasi » yolculuk