rock plus dergisi 

kapat
  1. 2007 yılında online olarak yayına giren ve yakında kağıda dökülecek olan rock müzik dergisi.
    #3675083 (rockman800, 17.07.2008 00:41)

© 2008 - uludağ sözlük

rock plus dergisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock plus dergisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock plus dergisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne bileyim ben » halet rezakinin sarkisi » karateci kiz » bell x15 » cukurova universitesi » dokunup kacan kucuk cocuk » debit note » acz ve fakr » sinavda mesaj atmak » akdeniz universitesi » umit karan fatih tekke yildiray basturk » yeni uu otomasyon sistemi » dinsizlesiyorum muntazaman » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » bir kere bile bira icmemis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » deposit acount » that was just your life » aethewulf » fifa 09 » disforik duygudurum » canli bomba » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » yamyamlik » night ranger » mardan palas » the chosen pessimist » duygulanim » kemal unakitan » aydogan babaoglu