rock konserlerinde mal mal duran tipler 

kapat
  1. zeytinli'de bir kez daha şahit olduğum ve artık bunlardan dünyada çok var dediğim tiplerdir. millet zıplar hoplar şarkılara eşlik ederken bu tipler kollarını bağlar ve son derece ciddi bir şekilde kaşlarını çatarak sahnedeki sanatçıya bakarlar.. sanatçıya "senin anuna goydum olm bittin sen" der gibi bakarlar.

edit: tutupta nev'de pogo yapın demiyorum beyler.. ne demek istediğimi anladınız olayı çarpıtmayın haa.. *
    #3840890 (60 yasindaki kelebek, 19.08.2008 19:26 ~ 19:38)
  2. nev, gokce vs. konserinde mal mal kafa sallayan tiplerden iyi tiplerdir severiz kendilerini.
    #3840897 (errein, 19.08.2008 19:28)
  3. Sanatçı atmosferi yaratamamışsa dinleyici mal gibi durur. Müzik paylaşımdır hem alınır hem verilir. istediğinizi alamazsanız ona da istediğini vermessiniz. Herkes işini yapsın. Yoksa teoman halk konserinde horned hand yaparsınız. Acizlik.
    #3840946 (ulfgar, 19.08.2008 19:39)
  4. (bkz: buralara bir sey olmus forum mu olmus ne)
    #3840952 (merdumgiriz, 19.08.2008 19:40)
  5. (bkz: kime göre neye göre)
    bünyesi artık konserde enerji harcatan performansı göstermesine engel olan ama kendini de müzikten mahrum bırakmak istemeyen insanlar guruhu.

sağlık sorunları nedeniyle bu insanlar kalabalık içinde herhangi bi aktivitede bulunmuyor olabilirler pekâla.***
    ya da arkadaş ortamıyla birlikte gidilen ve ilk defa tanık olunan bir müzik türünü anlamaya çalışan guruh da olabilir.
    #3840955 (sultanfirardasenneredesin, 19.08.2008 19:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rock konserlerinde mal mal duran tipler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock konserlerinde mal mal duran tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock konserlerinde mal mal duran tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rock konserlerinde mal mal duran tipler. Copyrights of the articles are belong to their authors.