rock dj 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rock n dark express rock muzik yarismasi
  2. rock rock till you drop
  3. rock pub
  4. we will rock you
  5. yar rock bar
  6. pop n rock
  7. t la rock
  8. rock and win
  9. i ve got to rock
  10. red rock

© 2008 - uludağ sözlük

rock dj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock dj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock dj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bende de 5 as var » hilary hahn » prestij » izmir de denize ciplak giren kiz » nothing else matters » teknolojik tikyler » ask yakar » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » favori ayna » introjekt » umraniye anadolu lisesi » evinde sadece radyo olan insan » paris je t aime » masumiyet muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » goztepe » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » formel dusunce bozuklugu » wilbur smith » sarkilardan akilda kalan cumleler » nejat eslen » birinci batarya » yeni baslayanlar icin insanlik » suisid » cok seviyorum lan seni » yetersiz tatar » pablo escobar » dalgali uzun sac » kimiz icer ata binerlerdi