rock cover i yapilan sarkilar 

kapat
  1. son yıllarda türk rock gruplarının sıklıkla tercih ettiği bir yol.

eleştirel yaklaşanlar bunu bir kolaycılık olarak görseler de, bana göre eskide kalmış şarkıların yeni bir yorumla gündeme gelmesi çok güzel..

(bkz: yıldızların altında)
    (bkz: dalgalandım da duruldum)
    #3416549 (walter klemmer, 19.05.2008 10:04)
  2. çok başarılı örnekleri olduğu gibi çok başarısız örnekleri de olan şarkılardır.

başarılı olanlarından biri için buyrunuz efendim calar saat - zalim
    #3416557 (koko, 19.05.2008 10:09)

© 2008 - uludağ sözlük

rock cover i yapilan sarkilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rock cover i yapilan sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock cover i yapilan sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» william gallas » aptal » amd opteron 8350 » essegesse » kenan dogulu kolyesi takan insan » dolgulu sutyen » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » brent barry » sozlukte online moderator olmamasi » nine inch nails a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci