rock com 

kapat

1. Rock'la pek ilgisi olmayan site.

http://www.rock.com
    #3017452 (unlock, 17.02.2008 12:26)
  2. yıllardır mail server'ını kullandığım site. tek güzel şeyi mail uzantısı. gerek site tasarımı ve reklamlarda kullanılan tipler olsun, bugüne kadar hep lanet ettirmiştir kendisinden. diğer işlevlerini pek kurcalamadım. son bi kaç yıldır e-store olarak çalışıyorlar. tabi ekmek parası. tahminim güzel de para kaldırıyorlardır. 8 yıllık "@rock.com" uzantılı kullanıcısıyım kenidilerini teknik olarak geliştirseler de grafik ve rock ve rocker tipler oalarak bir türlü geliştiremeyen ve değişik bir insan tipi zevkine sahip bir site yönetimine sahipler.
    #4251883 (Kechi, 19.11.2008 16:04)
  3. çok uzun zaman önce mail server'ını kullanırdım. fiyakalı bir uzantıya sahip* ama kullanışsız ve çok yavaş...
    #4251919 (ozz le grand, 19.11.2008 16:12)
  4. rock ile ilgisi olmayan site. tasarımı, reklamları ile "lanet olası" dedirtecek sitedir.
    #4252016 (produc7, 19.11.2008 16:37 ~ 26.11.2008 21:29)
  5. @rock.com dan başka bir işe yaramadığını düşündüren sitedir. Hele hele ki mail adresime artık giremiyor olmamda içimi acıtmıştır.
    #4647542 (LocK, 05.02.2009 12:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rock com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rock com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rock com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rock com. Copyrights of the articles are belong to their authors.