robin williams 

kapat
  1. 1951 chıcago doğumlu iyi bir oyuncu iyi bir komedyen yanakları sıkılası sempatik şahsiyet
    (ulassbora, 16.05.2006 04:35)
  2. (bkz: one hour photo)
    (ulassbora, 16.05.2006 04:58)
  3. henüz oynadığı boş bir filmi izlemediğim, senaryo konusunda çok seçici, sempatik, başarılı oyuncu.

(bkz: ailecek izlemek)
    (koko, 10.08.2006 09:08)
  4. (bkz: oynadıkları farklı rollerle şaşırtan oyuncular)
    (zargana, 03.01.2007 15:51)
  5. ''Kokain, Tanrı'nın size kendi yöntemiyle 'fazla para kazanıyorsun' deme biçimidir.''

''Size çok az bir çılgınlık bağışlanmıştır. Bunu kaybetmemelisiniz.''
    (ELeCTrO, 23.07.2007 21:54)
  6. (bkz: jumanji)
    (thebrunette, 13.09.2007 16:56)
  7. stand up gösterilerinde 45 dk boyunca penisiyle konuşan, geri kalan zamanda da hiç susmayan inanılmaz adam. göz yaşartıcı bomba.
    (Ghost Whisperer, 13.09.2007 18:02)
  8. nedense hiç kötü adam veya sürekli somurtan bir insan rolünde oynadığı bir filme denk gelmediğim aktör. demek ki kötü adam rolü oynadığı film ya yok ya da varsa da tutmamış. o zaman ne diyoruz *:iyi bir oyuncu her rolü oynayabilmeli. ama oynadığı filmleri ağzımız açık izliyoruz o ayrı...
    (koka, 15.09.2007 05:30)
  9. --spoiler--
    insomnia da katili oynamış aktör. ama ben o rolde de bir öğretmen, yol gösterici havası buldum abide.
    --spoiler--
    (paradigma, 15.09.2007 05:47)
  10. (bkz: good morning vietnam)
    (dragonhead40, 15.09.2007 05:48 ~ 05:52)
  11. (bkz: sigmund freud/#2440082)
    (ELeCTrO, 07.10.2007 18:33)
  12. (bkz: the fisher king)
    (paradigma, 07.10.2007 18:36)
  13. (bkz: awakenings)
    insanların kahramanım diyebilecegi kişilik.
    (gitaristdilara, 04.11.2007 18:35)
  14. oynadığı tüm rollerde en iyisidir. doktor olur yeryüzündeki en iyi doktor olur *, öğretmen olur en iyi öğretmendir olu ozanlar dernegi, radyocu olur en iyi radyocudur *, robot olur onda bile en iyi robotdur *. dünya'nın en iyi aktörlerinden biri.
    (nerval, 13.12.2007 23:13)
  15. zamanında kollarındaki kılları kestiği için, şimdi acaip kıllı kollara sahip, harika komedyen.***
    (ben hep 17 yasindayim, 16.01.2008 20:09)
  16. azımsanamayacak bir hayran kitlesine sahip aktör. sevimli rolleriyle yer etti belleklerimizde ilk zamanlar. dead poets society'de idealist bir öğretmen, good morning vietnam'da neşeli radyocu, jack'de bir yaşlı çocuk, hook'da peter pan, good will hunting'de yardımsever psikolog ve daha niceleri...
    sonra birden tarzını değiştirdi. " aynı rollerin adamı olmak istemiyorum, her rolün aktörü olmak istiyorum." dedi ve one hour photo'da hasta ruhlu fotoğrafçı rolü ile göreceli bir kötü adam, insomnia'daki sapık katil rolüyle ise tam bir kötü adam olarak çıktı karşımıza. irak savaşı'na destek vermesiyle ve bush politikalarını haklı bulduğunu belirtmesiyle ise, aslında hep kötü adam olduğunu ispatladı bizlere. çocukluğumuzun hiçbir şeyden haberi olmayan masum anılarına da, bir darbe daha vurulmuş oldu böylece.
    (clint eastwood, 29.01.2008 01:56)
  17. (bkz: ölü ozanlar dernegi)
    (metafizik_ceLL, 17.02.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deli olmak » talat pasa » alem got olmus gotlerde mudur » little green bag » anne entrylerim okunmuyor » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » esra sencebe » kaplumbaga cuku » soruya soruyla karsilik vermek » malcolm x » alaturka solist » ucakta cep telefonu ile konusan insan » do the right thing » ajlan mine » havuc yagi » burnunu karistirirken olen adam » ucaktan dusen sahsin ruh hali » seni cok istiyorum » amasi mamasi yok » kirli yuzlu melekler » carlo emilio gadda » hic erkekle cikmamis kiz » deli husnu » boluspor » youtube un meme yapmasi » robinson crusoe ve cuma » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » cehennetl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa