roberto muzzi 

kapat
  1. 2003 2004 sezonunda beşiktaşın lazio ile deplasmanda oynadığı ve 1 1 berabere kaldığı maçta oscar cordoba yı rövaşatası ile öpen aygır topçu. şu anda serie c ekiplerinden padova da oynamakta imiş.
    #3623460 (isildur, 05.07.2008 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

roberto muzzi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. roberto muzzi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roberto muzzi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iett otobusune yer halisiyla binen denyo » dale don dale » yarali erkek karizmasi » taraf » ses bombasi » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » ethem bey parki » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » manisa kebabi » 300 samatyali » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehit verince milliyetci olan toplum » christian troy » esra ceyhan » kurtleri sevmeyen turkler » dun yine sokaktaydim » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » lorik cana » karakol yeri degil zihniyet degismeli » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » emoca » ankara » kvk » lan » sozlukteki postmodern yazarlar