robert willam pickton 

kapat
  1. Kanadanın bağrından kopmuştur bu katil.Çifçilikle uğraşan bu amca 20 yılda 60 fahişeyi öldürüp domuzlara yedirmekle suçlanmıstır.
    #805705 (orloff, 02.11.2006 22:15)
  2. mesleği, domuz yetiştiriciliği olan seri katil. new westminster mahkemesi tarafından, 6 kadını öldürmek ve işkence etmekten ömür boyu hapse mahkum edilmiştir.
    #3785008 (ze minbo zuk, 07.08.2008 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

robert willam pickton başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. robert willam pickton ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu robert willam pickton nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyasete baslayacaklara tavsiyeler » ulu chat » sedatifler » prestij » get the best fuck the rest » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » yiyorum yiyorum doymuyorum » allah seni top etsin » tiamat » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » okan bayulgen in tv programlari » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » yaprak dokumu » stupor » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tic douloureux » tatar milli futbol takimi » universiteye alinmayan turbanlilar » 2008 abd baskanlik secimleri » mayfair » butun eski sevgilileri imha etmek » makine elemanlari » calismak calismak calismak » banco de gaia » the dreamers » volkan demirel » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » street fighter 3 third strike » asfalt osman