robert terk 

kapat
  1. dorduncu nesil bir yazar. sen de hosgeldin.
    (fabala, 21.11.2007 15:35)
  2. insanı güldüren bir mahlasa sahip yazar.

(bkz: lise terk)
    (headacheda, 23.11.2007 13:53)
  3. nickimi garip bulan yazar.

deniz kızları insanlar gibidir kimisi kızıl kimisi kumral kimisi esmer. ve saçları uzundur deniz kızlarının. çünkü uzun saç özgürlüktür. at yelelerini savurup nasıl koşarsa dört nala, deniz kızları da saçlarını savurarak yüzer okyanusta.

hoş gelmiş bir yazar. ayrıca bana söyledi kendisi doğma büyüme robertli. havası batsın. bitirmişmiş. ayrıca brown falan dedi de ben anlamadım.
    (blonde mermaid, 08.12.2007 23:05)
  4. (bkz: saint joseph terk)
    (mykalkan, 08.12.2007 23:15)
  5. sözlükte online olmasını özlediğim yazar.
    sen şimdi başka kıtada, başka dilleri konuşurken biz burda gün dolduruyoruz. james dean yuvana geri dön.
    *
    (blonde mermaid, 30.01.2008 00:38 ~ 00:39)
  6. icinde ardasik iki y olan butun kelimelere gicik olan absurd kisilik..
    (robert terk, 16.04.2008 15:51 ~ 15:52)
  7. gor gotum yollari insani..
    (robert terk, 25.04.2008 01:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sessizlik » engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir » takimin esekligini yapan futbolcular » earth mofo » acun un kameramani feridun » turban takan laik kiz » tarassudad » erdogan a adana mitingi soku » kutu kutu pense » gittigidiyor » artur rasizade » altinordu » la blue girl » anadolu leopari » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » yorgunluk » sezerin veto ettigini gul onaylar » 3 doors down » tabu diyaloglari » konya tramvayi » reino de silia » ayse idem tumer » shamrain » kiz taklidi yapan erkekler » ilac yerine afyon kullanmak » yaran anne baba diyaloglari » josh holloway » bir kuvet hikayesi » eternal years on the path to the cemetary gates a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa