robert kempler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. robert lee
  2. dr robert ray
  3. robert
  4. robert mantran
  5. robert solow
  6. robert lucas
  7. robert murdoch
  8. christopher robert
  9. robert engle
  10. robert earnshaw

© 2008 - uludağ sözlük

robert kempler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. robert kempler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu robert kempler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aleksei grigorievich stakhanov » dombey » istanbul universitesi » kizilirmak suyu » ertugrul saglam in istifa etmesi » red star belgrade » bursaspor » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » july4th » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » kadavra » durusma » cassio de souza soares lincoln » matrixxx » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unknown artist » man who sold the world » hotk » inanmak istenilen yalanlar » kopek kovalarken ters takla atan insan » little girl in bloom » bunu yapan turktur dedirten olaylar » erkeksen oku » serhat » samy deluxe » yapayalniz » besiktas » bayer » kul kardesler » iett otobusune yer halisiyla binen denyo