road to the hell 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the road to hell
  2. long hard road out of hell
  3. off road yaparken ooooffff road olmak
  4. one for the road
  5. same ol road
  6. further up on the road
  7. two for the road
  8. road
  9. on the road
  10. road man

© 2008 - uludağ sözlük

road to the hell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. road to the hell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu road to the hell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damda darth vader ile dovusen eski sevgili » mustafa kemal ataturk » igrenc espiriler » kariyer net » kaan kural » eti cicibebe » hakan celik » illidan stormrage » nazareth » sevisirken miyavlayan aptal kiz » gelin damat fotograflari » high end » can t smile without you » hipersomni » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » alp kirsan » somatik sanri » golf » verbal » yeter la » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » when a blind man cries » hand in glove » carmageddon apocalypse now » ketoral sampuan » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » tembellik » isleri kotu giden gammaz » santimlere takilmayin