road runner a gicik kapip s ki tutmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. road runner a gicik kapip coyote yi tutmak
  2. road runner i yakalamaya calisan coyote yi tutmak
  3. road runner
  4. bir yazara gicik kapip surekli eksi oy vermek
  5. coyote nin road runner i yakalayamamasi
  6. bir serefsiz olarak road runner
  7. road runner in umugunu sikmak istemek
  8. kosa kosa gelen road runner a celme takmak
  9. gicik tutmak
  10. off road yaparken ooooffff road olmak

© 2008 - uludağ sözlük

road runner a gicik kapip s ki tutmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. road runner a gicik kapip s ki tutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu road runner a gicik kapip s ki tutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazarlik yapan insanlarin hissettigi muthis huzur » bulent ersoy a benzemek icin estetik yaptirmak » ctrl shift s » papatya » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » ridvan i bitirecektim » claudio maldonado nun gaziantepspor a transferi » metroya gulme gazi sikip kacmak » eski sevgiliden gelen mesaj » facial cum shot a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci