road runner a gicik kapip coyote yi tutmak 

kapat
  1. tom ve jerry izlerken tom u tutmak,
    akabinde ise tom ve jerry i izlerken hungur hungur aglamak gibi bir şey bu mesele.

çocuklugumuzdan beri süregelen bir çizgi film bu road runner. bir de coyotte var.
    http://www.standups.org/images/coyotte.gif
    böyle bir şey. * bu zavallı , birbirinden ilginç planlar kuruyor ve normalde kuş beyinli ve gerizekalı olması gereken bu deve kuşu kılıklı hayvanı yani road runner'ı tutmaya, ardından da yemeye çalışıyor. fakat gel gör ki , tutamıyor be! hiç tutamadı! o kadar izledim , yok kardeşim! vallaha ondan çok ben gıcık oldum olaya. bu kadar olmaz! bırakın da bir kere de tutsun be ne olacak? tom ve jerry de öyle mi? tom tutuyor , o kaçıyor hep... burdan yetkililere...
    neyse...

hatırlıyorum bir keresinde duvara tünel resmi çizdi. gelsin toslasın diye. sen de izlemişsindir o bölümü. işte o bölüm. geldi rod raner adisi , geçti ordan! ya tamam da nasıl geçti? derken ben , coyotte'de aynı soruyu sordu kendisine. o da bastı gaza , tam o tünelden geçecek! çıtonnnnnk!!! tosladı duvara... al sana bir kaya nerene dayarsan daya misali yani. bu hep böyle oluyor zaten. gıcık oldum yine!

hele bir de düzenekleri var, onlar beş beter kardeşim. adam olmadık planlar kuruyor , akla hayale gelmeyecek yöntemler deniyor. acme pazarlama'dan hedeler alıyor. yok yok yok! ya bir kere de yakalasın ya! bunca senedir içimde ukte be. gıcık kapıyorum lan sana rod raner şerefsizi! ohh bee! bunu da burdan dile getirdim...

(bkz: coyotte sen bizim her şeyimizsin)
    (bkz: esek kadar olup da hala cizgi film seyretmek)
    (aby, 26.11.2006 14:14)
  2. coyote'ye karşı yapılan haksızlıklara tahammül edemeyip, alttan alta road runner'a tilt olan bünyenin içinde bulunduğu durumdur. road runner kişisinin sadece dil çıkarıp, "bvik bvik" şeklinde ötme kabiliyeti ve hız olayı olduğundan, düz bir karakterdir. halbuki coyote öyle değildir, haysiyetlidir, delikanlıdır, kaypak değildir, sonuna kadar hadisenin arkasındadır, ömrünü vermiştir bu işe. zaten öyle olmasa, "başlarım lan road runner'ından da.." deyip, işin peşini bırakırdı düşüncesinde biri olaraktan, zamanında acme'ye yedirdiği paralarla kendine şöyle eli yüzü düzgün bir pide ve kebap sarayi açsaydı, hem işinin patronu olurdu, hem her öğün babalar gibi karnını doyururdu, hem de boşu boşuna kendini harcamazdı kanaatindeyim..
    (timsah, 26.11.2006 14:32 ~ 18:31)
  3. mesai saati dısında dost olan ikilidirler .karsıt kahramanları sevme halidir.
    (handushka, 26.11.2006 15:02)
  4. "her zaman ezilenin yanında olmak" ilkesiyle hareket eden insanın yapacağı eylem...
    (dom dom bullet, 26.11.2006 15:03)
  5. nereye kadar kaçabilirki zaten salak kuş, bigün yakalayacak ve bişey yapmadan, hepsi buydu işte deyip, dönüp arkasını, çöle yürüyecek sevgili coyette.. (bkz: (last humanist))
    (havada panik, 26.11.2006 15:34 ~ 15:35)
  6. (bkz: aşkınla sapıttık coyotte baba)
    (scarface, 26.11.2006 18:39)
  7. (bkz: bir şerefsiz olarak road runner) *
    (aby, 26.11.2006 18:41)
  8. (bkz: aşifte kuş road runner)
    (scarface, 26.11.2006 18:44 ~ 18:45)
  9. (bkz: mip mip)*
    (rapunzel, 15.05.2007 01:18 ~ 11:25)
  10. (bkz: kötünün yanında yer almak)
    (altf4, 15.05.2007 01:20)
  11. büyüdüğünde kalıplara girmeyecek olan çocuktur ya da er kişidir ki eğer bu davranışı çocukluğunda sergiliyorsa daha da bir takdir edilesidir aynı zamanda gercek kotuleri de tutması kuvvetli ihtimaldir.
    (klorlu su boregi, 25.11.2007 22:29)
  12. arkadaşım acme den dünyayı sipariş edecek parayı buluyorsun ama köşedeki kasaptan bir tavuk alamıyorsun tamamen tercih meselesi beter ol coyote!!! diyerek karşı çıktığım eylem... *
    (faydamaksimizasyonu, 25.11.2007 22:34)
  13. izlerken gidip coyote'ye yardım etme isteği uyandıran duygudur bu. yakaladın mı tüylerini yolmadan yiyesi gelir insanın.
    (kosucukaplumbaga, 25.11.2007 23:24)
  14. hiç bir zaman yanında olmayacağım davranıştır. akıllının yanında olan kişiliğim buna en büyük nedendir. gerizekalı coyote (burada coyote'ye hakaret ettim sevgili hukukçu modlar, pardon) bi yolunu bulup yakalayamıyorsa road runner'ın ne günahı var. taşşağını da geçiyor coyote ile. budur yani. bitti.
    (zenzibar, 25.11.2007 23:28)
  15. karizmanın önemini ve albenisini kavramış kişinin vereceği tepkidir.
    (soloistdeve, 25.11.2007 23:28)
  16. güçlünün yanında değil haklının yanında olmaktır. ne yapsın garibim acıkmış, çalsın mı çırpsın mı?
    (t bag, 25.11.2007 23:29)
  17. (bkz: roket takımını desteklemek)*
    (sokullu, 25.11.2007 23:30)
  18. her vicdanlı, sevecen türk gencinin çocukluk yıllarında yaşadığı durumdur.. *
    (panicattack, 25.11.2007 23:31)
  19. road runner akıllı ol, efendi gibi yakalan adamı hasta etme diyen adamın tutumudur.
    (fernando gago, 25.11.2007 23:31)
  20. (bkz: road runner a gıcık kapıp s.ki tutmak)
    zira hep road runner kazanır, siz de tuttuğunuzla kalırsınız.
    (bkz: herkesin tuttuğu kendine)
    (dersini almis da ediyor ezber, 25.11.2007 23:31)
  21. coyote gibi zeki, ahlaklı, efendi; tuzaklar, mekanizmalar kuran çakal bir bünye duruken * sırf şansı sayesinde hayatta kalabilen, hedefsiz bütün gün serseri gibi deli danalar gibi oradan oraya koşan road runner'ı tutmak ayıptır. coyote'yi desteklemek bir vatan borcudur.*
    (TTTDDD, 08.05.2008 01:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abaza ile abazan arasindaki fark » 13 mayis erisim bayrami » chuck » isik hizi » fernando sucre » kordon » fatmagul berktay » hizmetici egitim » tarifsiz keyifler » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » ahmet turk » mmilitia » sekte vurmak » sehir » dogancilar » jason statham » maddeyi esas almak » koy koy koy » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » this old house » harput un tarihi eserleri » hic kavusamadigim kadin » hayir ve kismet maillleri » in esir like an eagle » ama hangi ataturk » bir kucuk kadin » erkek olmak » condom » tutak in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa