rize fen lisesi 

1. rizede bundan yakla$ık 6 yıl önce kurulmu$ olan, $imdi $imdi eğitiminde fen lisesi kalitesinde ders veren okul..
    #1821414 (altf4, 25.06.2007 21:55)
  2. binası rize'de alipaşa köyü'nde bulunur. manzarası oldukça güzeldir.
    #1912037 (sumuklu pecete, 11.07.2007 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

rize fen lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rize fen lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rize fen lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mine g kirikkanat » katlanmak » kucuk park » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » olomuc » aduket ceken damdaki eski sevgili » dam ustunde un eleyen eski sevgili » favori uludag sozluk yazarlariniz » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » post travmatik stres bozuklugu » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » telepati » david hume » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » solculari taniyinca sagci olmak » balik avlama yasagini savunan salci » histeri » ekstrem » guitar asylum » sol frame in ebesine atlayan sevgili » uretim cini » bir muhendisin hayati » logore » hiperkinezi » eki eki » tasikardi » bana yapilmasin kardesim