riza 

1. bir erkek adı.
    (george vv bush, 16.01.2006 14:35)
  2. razi olan, kabul etmiş, isteyen, talep eden kişi.
    (asiti kaçmış kola, 28.05.2006 20:59)
  3. beşiktaşın eski kaptanı
    (miksaj, 12.07.2006 16:12)
  4. bir tayfun pirselimoğlu filmi.
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=224336

edit: montreal film festivali'nin 'Dünya Sinemasına Bakış' kategorisinde gösterimi yapılacakmış. gezmediği festival kalmayacak filmin bu gidişle.
    (meister writer, 17.06.2007 16:40 ~ 31.08.2007 19:01)
  5. montreal film festivali'nde jüri büyük ödülünü kazanan film, 29 montpellier film festivali'nde eleştirmenler ödülünün sahibi olmuştur. başrollerinde rıza akın ve nurcan eren'in oynadığı film, ayrıca berlin film festivali'nin forum bölümüne seçilen tek yerli yapımdır.
    (cevapsiz soru, 04.01.2008 08:46)
  6. (bkz: ah ulan rıza)
    (fuzulii, 04.01.2008 10:22)
  7. rambo taklidi vahşi kan filminde cüneyt arkın'ın canlandırdığı 100 panter gücündeki savaşçı.
    (shalamar, 12.03.2008 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kuba » sunnet » 30 yas » akin ipek » lahaha » flort etmenin avantajlari » jennifer s body » turkiye sozluk » sahin k nin soyadi » metalci kizlar veriyormus » 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » cermik in tarihi eserleri » deli dumrul yasasi » trille » anasimezardikecekmis » videolan player » turk birligi » luiz felipe scolari » careless whisper » saci sariya boyatinca dunya guzeli oldugunu sanmak » ev sahibi olmak » 70 lik yeni raki » cayyolu » martin keamy » forvet arkasi serbest adam » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » mucho grande » telefonun basinda beklemek » hilesiz zar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa