riza ayhan 

1. eski dönem gazi üniversitesi rektörüdür. hakkında açılan yolsuzluk davaları vardır. en son yapılan rektörlük seçimlerinde şimdiki rektörümüz kadri yamaç açık ara ile seçilmesine rağmen yök tarafından liste dışı bırakılmıştır ve amaç rıza ayhanı tekrar rektör koltuğuna oturtmaktır. bu arada prf. dr. kadri yamaç'ın atatürkçü düşünce derneğine üye olduğunu söylemekte yarar var. bazı eller öyle yerlere uzanmaya başlamış ki , hayatımda geçirdiğim en zor sınavdan mükemmel bir sonuç alacağımı bilmenin mutluluğuna dahil bile olamadan beni bile boğdu şimdiden . gazi üniversitesi hakkında yazılıp çizilen ülkücü yuvası bilmem ne falan var ya geri dönecek arkadaşlar ..
    (bkz: tehlikenin farkında mısınız?)
    #3704630 (ellen, 22.07.2008 22:04 ~ 22:09)
  2. gazi üniversitesi rektör adayıdır.

http://www.ntvmsnbc.com/news/454392.asp
    #3730663 (folie a deux, 27.07.2008 21:58 ~ 21:59)
  3. bugünkü atamayla tekrar gazi üniversitesi rektörü olmuştur.
    #3775043 (sabribey, 05.08.2008 20:05)
  4. ne yazık ki tekrar ve tekrar gazi üniversitesi rektörü olmuştur.
    (bkz: gazililer rahatsız)
    #3780089 (ellen, 06.08.2008 19:39)
  5. 4 yıl önce 1062 oy almış olmasına rağmen ans tarafından atanmamıştı, bu dönemde ise ikinci olmasına rağmen abdullah gül tarafından atanmış ve 4 yıllık rötarla da olsa rektörlük koltuğuna yeniden oturmuştur, böylelikle gazi'de * ii. ayhan dönemi başlamıştır.
    (bkz: ilahi adalet)
    #3782962 (Kill for you, 07.08.2008 12:09 ~ 12:18)
  6. (bkz: badem bıyık)
    #3787561 (estel, 08.08.2008 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

riza ayhan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. riza ayhan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu riza ayhan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayak fetisizmi » decl » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » ovulmekten cekinmek » yaran tabela yazilari » kronik kuzu » ispanyolca » dft » turk futbolunun duran top hastaligi » bell x15 » su an sevisiyorum ama seninle degil » anilingus » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » oguzhan ozyakup » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbakana coban demekle caylak olunmaz » bir muhendisin hayati » bu cocuk okumas » galatasaray » rafet el roman » hasmir99 » imge kitabevi » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » 80 lerde cocuk olmak » kuyruk » fethullah gulen » metro turizm in kasar hostesleri » her zaman online olan caylak » yan bakmak » aleksi