risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak 

kapat
  1. bir "risk nedir" sorusu sorulmasından yana içi kıpır kıpır olan bünyenin "risk nedir" sorusunun sorulması akabinde cevabı yapıştırmasının ardından gerçekleri görmesi olayıdır.

- risk nedir
    + budur.
    - evladım budur demişsin ama açıklama yapmamışsın kağıdının altına ..
    + gerek duymadım.
    - son sozun bu mudur?
    + budur.
    - güzel, sıfır..
    #3400604 (nickimi yazar olunca sececegim, 15.05.2008 15:40)
  2. nah cekip hocadan 'sen benle dalga mı geciyorsun terbiyesiz herif' lafını duyup saplak manyaği olmaktan daha tercih edilir durum.
    #3400614 (mulayim, 15.05.2008 15:42)
  3. anlayışsız bir hocaya denk gelmiş olabileceğinizin simgesidir o halka. gerçi bu devirde böyle soru soran hocaya da gülüyoruz tabiki ama ağzımızla da değil hani.
    #3400629 (sadettin kanyak, 15.05.2008 15:47)
  4. her riski almamak gerektiğinin kanıtıdır.
    #3400651 (kumtozu, 15.05.2008 15:53)
  5. aynı sorunun ikinciye sorulması durumunda yine tam not almak için aynı cevabı yazıp sıfır alma durumudur. hocanın açıklaması nettir: "aynı riski ikinciye almak aptallıktır"
    #3400669 (koko, 15.05.2008 15:57)

© 2008 - uludağ sözlük

risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgisayardan cakmayan yazar » avrupa insan haklari mahkemesi » birali dondurma » kakayi got yardimiyla kesmek » anthony roberson » kurtulus kayali » omer ozcan » otobuste yer isteyen teyzeye bos bakiniz vermek » ereksiyon » ogretmenlerin sinifa dalarak girmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci