risaleleri 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nur risaleleri nin ic yuzu

© 2008 - uludağ sözlük

risaleleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. risaleleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu risaleleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anket sozlugun velinimetidir » vinterland » decl » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » mta88 » hayrunnisa gul » yobaz yazar ara fasilitesi » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » fatih tekke ve batuhan karadeniz » kurtalanekspress » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » arzu caglan » basbug ataturk » rambo » aman heri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birgun » galatasaray universitesi » calculus » bay e » milletvekilleri asgari ucret alsin » ilginc koy adlari » actigi belalti basliga paso entri girmek » sozlukle ilgisiz istekler » cok gizli sozluk raporu » soru isareti » isik ve sevgiyle kal » buyuk orta dogu projesi » tekrenkturkuaz » vucut gelistirme » ne bileyim ben