rio karnavali na gidiyoruz zirvesi 

kapat
  1. kısmetse seneye düzenlenecek olan zirvedir. esenler otogarından otobüs kaldırılması düşünülmektedir. katılımcıların bu sene içerisinde vize ve pasaport işlemlerini halletmeleri gerekir. zirveye katılanlara ücretsiz prezarvatif otobüs firması tarafından verilecektir. *

edit: eksileyen arkadaş kimse delikanlı gibi söylesin zira otobüse alınmayacak.
    #2971065 (Carmadon, 08.02.2008 14:07 ~ 14:11)
  2. zirvenin gerçekleştirilmesinin akabinde;

(bkz: safariye gidiyoruz zirvesi)
    #2971623 (Carmadon, 08.02.2008 15:59)
  3. uludağ sözlük'ten bu beklenirdi. ne öyle istanbul, bursa, eskişehir. rio, kiev, hong kong üçlemesi biran önce tertip edilmelidir.
    #2971727 (bendoktordegilimhekimim, 08.02.2008 16:18 ~ 16:19)
  4. (bkz: melez var malbora var abiler buyrun)
    #2971738 (ogzi, 08.02.2008 16:20)
  5. kiev için nasihat veren otobüsbaşı arkadaşı da kadroya katabilirseniz kral bir zirve olur zannımca.
    ilk gun dans edeceksiniz fazla surtmeyin ikinci gun dayayin
    oranin en unlu oteli rio hotels tir riyo otel yani ama biraz pahalidir
    turk milliyetciligine turk halkina yakisir bi bicimde yapacaz herseyi
    ronaldinhoya dikkat dondurmeyin dondurmeyin aman cocuklar aman*
    #2971774 (twilightismyrobe, 08.02.2008 16:29)
  6. orda birayı da organızasyon komitesi bedava dağıtıyormuş. için için sızın zirvesi oluyor bu haliyle.
    #2984792 (dusunenadam, 10.02.2008 22:46)
  7. yakında zirvemax'a girecek zirvedir. katılımcıların pm ile ulaşmaları rica olunur zira otobüs sayısı ona göre ayarlanacaktır.

(bkz: cipciddiyim)
    #3634228 (Carmadon, 07.07.2008 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

rio karnavali na gidiyoruz zirvesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rio karnavali na gidiyoruz zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rio karnavali na gidiyoruz zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shawn johnson » pierre st » hatirlamaya calis » sicak bir cesede bakarak masturbasyon yapmak » hakkiyla yasamak » huzun yoldasim » teknosa » kitap okumuyorum eksikligini hissetmiyorum » david payne » disim zenci degil ama icim zenci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games