rie fu 

kapat
  1. bleach adli animenin bitis sahnesinde calan sarkilarin ilkini * soylemis japon sarkicidir.
    #3615498 (aynadaki adam, 03.07.2008 20:24)
  2. sarkilarinin cogunda hem japonca, hem de ingilizce sozler vardir. insanin kulagina hos gelir.
    #3615515 (aynadaki adam, 03.07.2008 20:27)

© 2008 - uludağ sözlük

rie fu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rie fu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rie fu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » antonio davis » i need you » cerea flexibilitas » cunning stunts » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » andrejoni » bir kere bile bira icmemis insan » disko krali » rafet el roman » ataturk un fenerbahceli olmasi » ayar almak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kopya cekip helallik isteyen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lavaboya kul dokmek » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » harlem de siyahilerle rap yapmak » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » ergenekonu savunuyorum mutluyum » fabrikator » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » iki esli ustegmen » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » when the smoke is going down » esra erol » filmleri hayata uyarlamak » online yazarlar » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir