ridvan nistelrooy 

kapat
  1. potansiyel bir sözlük rumuzu. valla ben buldum.
    #3585459 (yozishanko, 26.06.2008 16:53)
  2. ilker tahsin'in anlattığı maçlarda yorumculuk yapan şahıs.
    #3585469 (back 2 dark side, 26.06.2008 16:56)
  3. (bkz: ruud van dilmen)
    #3623411 (shaqmarion, 05.07.2008 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

ridvan nistelrooy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ridvan nistelrooy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ridvan nistelrooy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nakajima ka nate » bir tikky nin intihar mektubu » ozel mesajla tepki gostermek » abdullah gul » vantage point » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » michael skibbe » heredot1923 » kizlar bir yasinda evlenebilir » the uffspring » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » 52 bin kisi nasil susturulur » topraktan yaratildigina inanan angut insan » wicker park » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anadolu islami » revigen » nokia n73 music edition » dengeli beslenme » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » orhan tv » ahmet turan alkan » erik gerets » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » 35 lik pipiyle bayramlasmak » universidad de concepcio » volkan yaman » fatma aliye » taraf tan genelkurmaya sekiz soru