riddim 

kapat
  1. eskiden istiklal caddesi'nde buyukparmakkapi sokak'ta bulunan gece kulubu. simdi siraselviler'de hizmet veriyor. kemancinin alti. genellikle hip hop, reggae calinir. ilk acildigi zamanlar guzel olsa da simdilerde kirolarin, hayvanlar icin ahir olarak kullaniliyor. adim atmaya degmez.
    (laz pacino, 09.03.2006 11:35 ~ 18.04.2006 14:13)
  2. evet son izlenimlere gore, mokar hastasi kadinlar ve istanbul'U new york zanneden siyahlarin cilgin seks dansi yaptigi yer.
    (laz pacino, 05.04.2006 19:36 ~ 18.04.2006 14:12)
  3. adım atmaya değmez demişim ama kafa güzel olunca pek de güzel eğleniliyor. yalnız birisi şu basketçi elemanlara dur demeli artık. zencilere hiçbir şey demiyorum.
    (laz pacino, 18.04.2006 14:14)
  4. pupanın agabeyi gibi bir yer.
    (veritaserum, 16.05.2006 03:38)
  5. üst kemancıyı da almışlar. oha be, bir zamanların efsane yerini almışlar, ayrıca işletmecisiyle muhabbet ederken orta kemancıyı da alma gibi bir projesinin olduğundan bahsetti. bir zamanlar kemancı yazan yerde artık rıddım yazıyor.
    (laz pacino, 26.09.2006 14:44)
  6. birdaha gitmeme kararı aldığım, en sonunda beni tiksindiren mekan. saat 12'den sonra bırakın dans etmeyi, yürümeye yer yok. kendimi sanki harlem'de bir barda hissettim. normal kot-tsihrt-polar giyinen heralde tüm eğlenenlerin %20'si falandı. herkes sanki amerikan filmlerinden fırlamış gibiydi. yürüyüşleri bile afro-amerikalılar gibi bu gençlerin. yazık...

edit: ayrıca 33ml şişe biraya birdaha 10 ytl vermeme kararı aldığım gündür dün. nedir be kardeşim. 45 lik te git paşa paşa 2,50 ytl öde iç biranı.
    (kasimpasa canavari, 26.11.2006 19:23 ~ 19:47)
  7. halkla ilişkiler müdürünün sıcakkanlı ilgili bir kişi olduğu mekan. eğer parti düzenlemek istiyorsanız uygun bir yer olarak orta rıddım vardır. eğlenceli bir yerdir.
    (serbest kur, 22.12.2006 00:04)
  8. tüm bu "amerikan özentisi kayıp gençlik" yakıştırmaları ya da daha doğrusu takıştırmaların aksine, bu tarz müzik sevenler için tek alternatif diyebileceğim mekan,zira bi de vanilla var ama o biraz daha kokoş kalıyor...ama biri bu zenci arkadaşlara cidden dur demeli.dün bi ara baktım kız olsun,erkek olsun siyahi arkadaşlarımız ufukta gözükünce herkeş poposunu duvara yaslar bi şekilde hazırola geçmekte... (bkz: can güvenliğimiz yok)
    (victoriassecrete, 03.06.2007 01:39)
  9. hadise şudur;
    -rıddım'a gidiyoruz?
    -ora neresi kızım ya?
    -ya lock harika bir yer gidelim görürsün...
    -iyi gidelim hadi...

bara gittik önü tıklım tıklım...

-kızım bu ne özel gece falan mı var?
    -yok be hep böyle burası alla alla bi girelim bakalım...
    -kızım burada night club yazıyor... ben anlamaz biliyorsun ne diye giricez sonra hemen çıkarım ben!...
    -ya gel güzel diyorum...
    -hadi bakalım...

giriş 20 ytl! cuk diye oturur içime... *

cumartesi geceleri tıklık tıklımdır adım atamazsınız eksiden universiteli bir tayfa işletiyormuş daha sonra başka biri almış falan... dehşet özenti denilen tipler var kendimi sünepe gibi hissettim içerde giyimler kuşamlar oooo aşmışız dedirtir sonra çok zenci var ha club bardır ama hiç oynanacak yer yok ben göremedim herkes bir kolonun dibinde biraları almış sallanıyor arada coşuyor... şahsım 45 dakika dayana bilmiş miller içmiş ve kalkıp gitmiştir...

-ya kal güzeldik böyle...
    -ben anlamam kızım clubten falan türkü bara gidelim...
    -ya lock git allah aşkına...
    -gidiyorum zaten iyi eğlenceler...

http://www.riddim.com.tr/
    (LocK, 06.06.2007 12:46 ~ 12:47)
  10. --spoiler--
    http://www.clubriddim.com
    --spoiler--

yeni sitesi açılmıştır,riddim müdavimlerinin profilleri-arkadaş listeleri, forumlar,gelişmeler,haberler gibi başlıkar altında hizmet veriyor.
    (victoriassecrete, 10.06.2007 01:18)
  11. cumartesi gecelerini "mayday" ile katlanilabilir, hatta had safhada zevk alinabilir hale getirmiş mekan. müşteri profili oldukça boktan olsa da, "mayday" kesinlikle dinlemelidir.
    (little black dress, 10.06.2007 01:24)
  12. bursa'dan kalkıp defalarca kez gittiğim, metrekareye en az 5 kişinin düştüğü mekan. şöyle ki; siz mekana girmezsiniz mekan sizi içine alır arkanızdaki insan seliyle beraber. siz içerde herhangi bir yere gitmezsiniz, o an ki insan seli sizi nereye götürürse oraya doğru sürüklenirsiniz.içki almak için bara gitmek konumlandığınız yerin durumuna göre 10 dakika ile yarım saat arası vakit alır. zencisi boldur, zenci hastası kaşarı daha boldur. oraya giderken giydiğiniz kıyafetle başka bir mekana girebilme şansınız ise pek yoktur. basketbolcuları ile de meşhurdur. şöyle ki; aynı gece içeride tbl'de oynayabilecek kapasite de en az 5 * basketbol takımı kurabilirsiniz. sanırım söylemeye gerek yok ama basketbolcu hastası kaşarı da boldur.
    öyle bir mekandır.
    (bu da mi gol degil ha soyleyin, 10.06.2007 01:32)
  13. zencilerin gangsta tarzı tadıldığı aslında hepsinin sudanlı bedevi olduğu, yalnızca kara olduklarından pek kız götürdükleri, lan sırf bu sebepten kömürcüde işe girecem nasıl iş anlamadım be. isyan ettim yetre be.
    (batis, 09.08.2007 21:15)
  14. yeminimi bozdurtan mekan.

geçen hafta uzun zaman sonra ilk defa gittim ve de baya eğlendim yav. ama dam ile gidilmesi tavsiye edilir.
    (kasimpasa canavari, 10.08.2007 16:40)
  15. damsız girilmeyen mekan.*** kapıda, içeri girene kadar damları olmamızı teklif eden 2 çocuğu kıramamamızdan dolayı korumalarla aramda şu diyaloğun geçmesine sebebiyet vermiştir :
    koruma * : bunları tanıyor musunuz?
    ben : tanıştık!
    *
    (icimdeki deniz, 27.03.2008 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» styx » josef fritzl » ofsayt kamerasi » yerel saat » alaturka solist » basketbol takiminin en kisasi olmak » park » kiristirmak » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » istanbul » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » 34 can 42 » tout va bien » deniz ulke aribogan » koltuk alti killi olan kizlar » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » cengiz candar » psp » black metal suicide » pelin karahan » unut gitsin » merhaba mi merhaba » madem gidiyorsun copu de gotur » ayse hatun onal » tom waits » entry ve nick uyumu » grace is gone » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » arkadasinin gotune kompresor basma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa