ricky davis 

kapat
  1. gamedunker lakablı karizma insan
    (kemp_40, 22.10.2006 19:21)
  2. herhangi bir oyuncunun * sağından veya solundan geçemediği zaman, üstünden geçmeyi tercih eden zıpzıp guard.
    (soothsayer, 12.02.2007 22:23)
  3. cleveland cavaliers'ta oynadığı dönemlerde triple double yapmak uğruna topu kendi potasına atıp ribaund alan bir acayip nba oyuncusu

timberwolwes ile istanbuldaki maçında aynı performansını göstermesini ümit ediyoruz
    (balina kovalayan cilgin hamsi, 02.10.2007 03:20)
  4. miami'ye mark blount ile birlikte antoine walker, michael doleac ve wayne simien karşılığında takas olmuş oyuncu. miami'nin bu yaz yaptığı en iyi hamle hakkaten.
    (dwsa3, 25.10.2007 10:29 ~ 10:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oyuncakdunya » hayattan gitgide silinmek » sozluk ben bugun gazete okudum » mor ve otesi » launcher » green label » koko » rehab » kavak yelleri » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » persomen » biraz eglenmek ister misin tatlim » stop this song » ahimsa » issizlik krizi » degirmen » mircan kaya » ode to joy » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » mutlu olmak icin » nikola zigic » hop osurup hop kalkmak » polgara » ahmed apimah barusso » nevrotik sayiklamalar » nese sacmak » siir » inegol » karanligin lideri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa