rick fox 

kapat
  1. laker'in şampiyonlıkları sırasında çok öenmli görevler üstlenmişi amele tabir edebileceğimiz eski basketbolcu. takımda tüm pis işleri yapar, aynı zamanda çok pis ceza üçlüğü atardı.
    #908448 (kasimpasa canavari, 25.11.2006 19:56)
  2. oz'da jackson vahue rolünde oynamış eski basketbolcu. orada da sevgilisini dövmekten içeri giren bir mahkumu oynuyordu.
    #2400374 (avedis, 29.09.2007 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

rick fox başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rick fox ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rick fox nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bisiklet » 24 bin 361 kontenjan in bos kalmasi » taraf gazetesi ekleri » travestilerle yan yana paca icmek » lewisite » 20 agustos 2008 ermenistan turkiye u21 maci » sevgiliye beste yapmak » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » washington monument » pencere a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games