richard williams 

kapat
  1. serena-venus arap bacıların babasıdır. lakabı hacı babadır. eski bir tenis öğretmeni olan richard williams kızların paralarını isveçlere bankalarındaki hesabına yatırdığı için hacı anaya koklatmamış ve hacı ana* ile kapışmıştır. richar williams kızların kendi aralarında maçlarda kimin kazanacağını belirler. bu da aile içi şikeye sebep olur.

serena- bak kızım roland garos benim hea, sonra bozuşmayalım.
    venus- ama baba ya roland garos benim diyor bu kızın.
    richard- kızlarrr, buna ben karar veririm, roland garos'u serena alsın, avustrulya açığı venus alsın yeterki paralar hacı babaya kalsın.
    #2069255 (hodan, 04.08.2007 17:25 ~ 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

richard williams başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. richard williams ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu richard williams nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fiyat almak » kadin erkek ayrimi yapan bunye » the beautiful people » francis obikwelu » carsi » 1593 » dublorun dilemmasi » alya mey dormen » sen benim hem ailem hem vatanimsin » gazozuna pvp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games