richard gasquet 

kapat
  1. tüm kortlarda herhangi bir vuruşu, hergangi bir açıyla yapabilme yeteneğine sahip, Backhandi ve şaşırtıcı vuruşlarıyla ileride adından çokça söz ettirecek fransız tenisçi.
    #1873029 (blakkheim, 06.07.2007 16:37)
  2. wimbledon 2007 de andy roddick gibi bir çim kort ustasını hem de 2-0 geriden gelerek yenmiş ve adını yarı finale yazdırıp roger federer in rakibi olmuştur. benim de güzelim kuponumun içine etmiştir ya, bir daha unutmam bu genç raketin ismini.
    #1874475 (canna nanna, 06.07.2007 22:13 ~ 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

richard gasquet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. richard gasquet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu richard gasquet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozgurlugun hissedildigi anlar » 1904 » murad hudavendigar » li xiaopeng » ne oldugumu ve ne olamayacagimi biliyorum » jedilar yasasaydi palpatine e oy verirdi » bez bebek in yeni bolumleri icin geri sayim » assassin s creed » yusup abdusalomov » ubersoldier a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games