rhayader 

kapat
  1. üç günlük yazar olmama karşın peşime takıp getirdiğim insandır.
    #2907491 (farah, 28.01.2008 13:21)
  2. camel' ın the snow goose albümünden harika bir enstrümantal. ayrıca;

(bkz: rhayader goes to town)
    (bkz: rhayader alone)
    #2941961 (rhayader, 03.02.2008 12:34)
  3. (bkz: dana)
    #3604382 (kacinkurbaasi, 01.07.2008 11:38)
  4. madagaskar'ın bağrından kopup gelmiş aynı kaba sıçtığımız badim. bu aralar biraz yumuşak huylu, ama herkese karşı yapmasın bunu, etraf apaçi kaynıyor.
    #3622575 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 05.07.2008 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

rhayader başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rhayader ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rhayader nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » hozat » musvette e dergi » central bohemian region » sibel can » tatar mp3 indirir mi ey ogul » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » saint antuan kilisesi » otistik dusunce » kesif sanrilari » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » barack obama vaadleri » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » futbol zevki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amacsiz kalmak » erotomanik sanrilar » glossolali » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » evlenmek isteyen yazarlar » paranoid sanri » telefonda nasilsiniz diye sormak » unutulan yillar » dovulesi dizi karakterleri » orgazm » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » ayran ile sigara icmek » diablo 3 » bc prostejov » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi