rhain davis 

kapat
  1. yeni bir geleceğin maradona'sı vakasıdır...avusturalyalı çocuğun videolarını dedesi manchester united'a öndermiş, onlar da hemen transfer etmişler...9 yaşındaki rhain, stiliyle rooney'i andırıyormuş...videosunu izleyenler görür, pozisyonun birinde yere düşünce rakibinin bacağına hafiften bi yumruk sallıyo ufaklık...gerçekten benziyo stili rooney'e...
    #2062754 (chacal, 03.08.2007 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

rhain davis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rhain davis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rhain davis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucuk park » rtuk » oraklacekicledevrim » pkk » kurtler bu ulkeye ne vermistir » cocuklarla girilen diyaloglar » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » emily dickinson » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » yaran facebook gruplari » katapleksi » mamma mia » edidir edi » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » knife » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » protect the skin you are in » isemek » sokratesla » avanak kuzenler » sizoaffektif bozukluk » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » no country for old men » bc prostejov » kralim tabii disko krali » elbe » haluk bilginer » somatizasyon » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » the ship song » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari